En liten efterlysning

Som ni märker så blir det väldigt dåligt uppdaterat från min sida med jämna mellanrum. Anledningen är fortfarande så enkel som så att jag har dåligt med bilder och egentligen dålig inspiration just nu.

Dock känner jag att fotosuget och inspirationen börjar smyga sig fram igen. Men jag vill som jag säkert nämnt tidigare att jag vill träna upp mitt porträttfotande. Men för att kunna träna upp det så behöver jag ju såklart folk som mer än gärna ställer upp.

Så min fråga är nu till er.

Finns det någon i Sundsvall eller nära Sundsvallsområdet som skulle kunna tänka sig att ställa upp på en session? Det behöver inte vara just du, utan om du kanske har ett barn du vill ha bilder på eller liknande?

Jag har två krav på det hela, som är.

1: Du/Ni som känner för att ställa upp inte ska sätta för höga krav på bilderna, tänk på att jag är amatör och vill som sagt träna upp mitt porträttfotande.
2:  Att du/ni bor i Sundsvall eller i Sundsvallsområdet, eller om du är i Sundsvall rätt ofta. Då jag inte kan åka till någon annan stad för detta just nu.

Känner du för att ställa upp så kan du antingen skicka mail till mig och  den hittar du HÄR. Eller så kan du skriva till mig på Facebook och då söker du på Kristina Kicki Bäck så hittar du mig.

Vågar du?

  1. #1 av tjejor dina fans på 22 maj, 2011 - 18:35

    hejsan!!! du bor i sundsvall?? vi är tjejer från härnösand , vi har bal, så kom upp hit och ta massa fina kort! kram

  2. #2 av Johanna Friman - Tvåbarnsmorsan på 10 juni, 2011 - 21:55

    Om jag inte bodde så långt bort så skulle jag lätt kunna ställa upp med både mig själv och barn! Men lycka till i ditt sökande så får jag väl höra av mig om jag råkar hamna i sundsvall då 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: