Less

Det här inlägget kommer att skilja sig rätt så rejält utifrån dom andra. Men jag känner att jag bara måste skriva av mig lite.

Idag är jag väldigt less, såhär less har jag nog inte varit på länge skulle jag tro. Jag är så att jag tar åt mig av det negativa som sägs åt mig om mig, och väldigt sällan det positiva som sägs till mig om mig.

Nu har det tyvärr varit så att jag har nått gränsen på att få höra det negativa om mig, jag har fått höra det ovanligt mycket nu, från olika människor. Nu menar jag inte att jag inte kan ta kritik och sådana saker om mina bilder och så, för det kan jag!

Det jag menar är att jag är trött på att folk ska påpeka mina brister och fel och det negativa hur jag är som person. Så detta har absolut inget med mitt fotande att göra utan mig som person, hur jag är och sådär. Förstår ni? Jag hoppas det iallafall.

Idag fick det vara nog, jag orkar inte ta mer såna ord och höra om mina fel och brister. Jag vet mycket väl vad som är bra och inte bra med mig, vad jag gör för fel och sådana saker. Tro mig jag vet! Oftast är det i stort sett samma sak som påpekas om mig, eller inom samma område iallafall. Jag har tagit alldeles för mycket där nu och nu får det faktiskt vara nog så jag kommer göra allt jag kan för att verkligen dissa det som sägs till mig om detta för nu får det som sagt vara nog.

Jag känner att jag upprepar mig i det jag skriver nu. Jag är bara så irriterad på detta och jag var bara tvungen att skriva av mig lite för att kanske släppa detta för dagen.

Jag kan även tillägga att det är inte alla i min omkrets som påpekar detta, men det är många iallafall.

Detta gör att jag inser vilka jag verkligen uppskattar att ha i mitt liv och runt mig. ”Gamla” som nya människor  och bekantskaperi min omkrets som jag är väldigt glad över att ha runt mig.

Nu ska ja sluta jiddra och ta tag i dagen!

(Bilden är klickbar)

  1. Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: